miosagoland.blogg.se

Jag är en filur som älskar konst, verklighetsflykt, naturen, sagor, vackra ting, kreativitet, och mat. Kommer främst att dela med mig av diverse goda recept men kommer även att klämma in lite annat smått och gott. Eftersom jag har varit laktosintolerant sedan fyra års ålder och på senare år blivit känslig för gluten samt inte klarar av för mycket mjölkprotein och har IBS innehåller denna blogg främst allergivänliga recept. Jag är inte vegan men äter gärna veganskt för djuren, vår natur och min egen skull. Därför kommer det att finnas en hel del på den fronten också. Hälsosam mat innebär för mig näringsrik mat som ger mig sprudlande energi och bidrar till glädje och ork både för kropp och sinne. Den får gärna vara vacker men framförallt god! Hoppas att ni kan finna något av intresse!

Vegansk ädelost, päron och rödlök på pizza

Det här är ett litet tips till alla veganer eller ni som inte äter mejeriprodukter.
Många är familjära med den goda kombinationen päron och ädelost, och häromdagen när jag gjorde pizza testade jag det fast i vegansk form.
Jag har tidigare använt Astrid och apornas ädelost till att göra ädelostsås till pasta vilket blev väldigt gott men nu vet jag alltså att den även lämpar sig utmärkt att ha på pizza eller varma mackor! På den här pizzan hade jag tomatsås, Astrid och apornas ädelost, skivat päron och rödlök  - supergott!

Taggar: Astrid och aporna, Pizza, glutenfritt, veganskt, Ädelost;
hittarecept.se