Det här är mer ett tips än ett recept.
Ett av mina favorittilltugg har länge varit färska dadlar med nötsmör men på senaste tiden har jag även adderat en nykomling, frysta fikon i klyftor.
Det blir en makalöst god kontrast mellan de söta dadlarna och fikonen som blir lite sega till konsistensen när de är frusna och jordnötssmörets sälta.
Jag älskar fikon men det är svårt att få tag på färska året runt så gissa om jag blev glad när jag på Picard fann att man kunde köpa 600 gram frusna fikon i skivor för runt 35 kronor.
Om ni vill ha något riktigt gott men snabbt, och även nyttigt så är detta perfekt!
Ett av mina favorittilltugg har länge varit färska dadlar med nötsmör men på senaste tiden har jag även adderat en nykomling, frysta fikon i klyftor.
Det blir en makalöst god kontrast mellan de söta dadlarna och fikonen som blir lite sega till konsistensen när de är frusna och jordnötssmörets sälta.
Jag älskar fikon men det är svårt att få tag på färska året runt så gissa om jag blev glad när jag på Picard fann att man kunde köpa 600 gram frusna fikon i skivor för runt 35 kronor.
Om ni vill ha något riktigt gott men snabbt, och även nyttigt så är detta perfekt!